Larin cannelonit

14.43 Tintti 0 Comments

Meidän kolmilapsisessa perheessä jauheliharuoille on kysyntää. Toki muutakin syödään mutta jauheliha eri muodoissaan on takuuvarma arkiruoka. Tässä ohje canneloneille, joka on hyvä vaihtoehto ainaiselle makaronilaatikolle ja lasagnelle. Lasagneen verrattuna tämä on helpompi ja nopeampi, koska valkokastiketta ei tarvitse tehdä.


800g jauhelihaa (josta kissat sai n. 100g)
pari valkosipulin kynttä
paprikamaustetta (perstuntumalla)
timjamia
1rkl suolaa
rouhittua mustapippuria
jalapenomaustetta
juustoraastetta

Canneloneja (Myllyn paras)
tomaattimurska
ruokakerma

Ruskista ja mausta jauheliha. Lisää juustoraaste (jätä vähän päällelaitettavaksi). Täytä cannelonit jauhelihatäytteellä. Sekoita ruokakerma ja tomaattimurska ja lisää seos cannelonien päälle. Paista uunissa 225 asteessa 30min. Nauti.


Miinuksena tässä on, ettei canneloneja ole saatavilla täysjyväversiona. Mutta menköön, ehkä tämä ei kokonaisuutta kaada :)


0 kommenttia: